Sup africký zooted
v obchodě termihracky.cz
Obývá savany, polopouště a hornaté oblasti v západní a východní Africe a patří k vůbec nejrozšířenějším africkým supům. Rozpětí křídel je okolo 218 cm. Patří mezi středně velké supy s hmotností mezi 4 až 7 kg a délkou těla kolem 94 cm. Sup africký si staví velké hnízdo z větví a… Celý popis ↓
Srovnání cen Sup africký zooted
Popis Sup africký zooted
Sup africký zooted
Obývá savany, polopouště a hornaté oblasti v západní a východní Africe a patří k vůbec nejrozšířenějším africkým supům. Rozpětí křídel je okolo 218 cm. Patří mezi středně velké supy s hmotností mezi 4 až 7 kg a délkou těla kolem 94 cm.
Sup africký si staví velké hnízdo z větví a rostlin, do kterého klade jedno vejce (výjimečně až tři). Má poměrně špatný čich, ale mimořádně dobrý zrak, kterým se řídí při hledání kořisti. Inkubace okolo 56 dní.
Neustále se přibližují ke zdechlině a dokáží takhle znervóznit a přimět k opuštění mršiny například levharta.
Parametry
- Materiál
- Plast